Bijenbollen Zomerbloemen

Zomerbloemen zijn te bestellen vanaf januari 2025 en worden geleverd vanaf maart.

De knollen, bollen en wortelstokken worden geplant in de herfst en bloeien in de zomer.

Bijenbollen Zomerbloemen

Actieve filters

BIO Kweek je Eigen Geluk

Een prachtig doosje met een terracotta potje, potgrond en 5 bolletjes Geluksklavertjes.

Oxalis Iron Cross heeft vrolijke klavertje vier blaadjes en wordt zo'n 10 cm hoog. De Geluksklavertjes zijn meerjarig, maar gevoelig voor strenge vorst. De blaadjes zijn eetbaar. Heerlijk in een salade of op een broodje kaas. En zeer decoratief als garnering.

Ook leuk om cadeau te geven met een korte persoonlijke boodschap.

€ 8,75 Prijs
BIO Dahlia doosje Croon en...
  • Uitverkocht

BIO Dahlia doosje Croon en Bergh

Onder toeziend oog van een begeleider, worden er twee roze dahlia knollen zorgvuldig ingepakt door bewoners van Croon en Bergh, een zorgboerderij waar wij een nauwe samenwerking mee hebben.
Door de aanschaf van dit doosje, draagt u bij aan hun werkvoorziening en gevoel van voldoening.

Uitverkocht

€ 8,25 Prijs
BIO Brievenbusdoosje...
  • Uitverkocht

BIO Brievenbusdoosje Zomerbloemen

Biologisch geteeld mengsel speciaal voor bijen verpakt in een doosje dat door de brievenbus past. 

Mocht u het Brievenbusdoosje cadeau willen doen, kan dat. U kunt bij de Opmerkingen desgewenst een korte tekst toevoegen die wij erbij zullen voegen. 

Uitverkocht

€ 12,50 Prijs
BIO Allium Neapolitanum, 15 st
  • Uitverkocht

BIO Allium Neapolitanum, 15 st

Onderhoudsarme planten hoeven niet saai te zijn. Allium Neapolitanum is zo’n plant. In het Engels ook bekend onder de naam Naples Garlic. In Nederland wordt ze ook wel Bruidsuitje genoemd, omdat ze soms gebruikt wordt in een bruidsboeket. Dit prachtige sieruitje vult de kloof tussen voorjaars- en zomerbloeiers en zal blijven bloeien tot uw zomerbloeiers tot hun recht komen. Een sterke plant die tegen een wat drogere armere grond kan. Ze heeft een onderscheidende opvallende bloem met los gevormde bloemschermen bestaande uit stervormige witte roosjes met in het midden een schattig groen hartje. Hoewel je het niet zou verwachten, heeft dit lid van de uienfamilie zoet geurende bloemen.

 

skal_logo.jpg

Uitverkocht

€ 4,50 Prijs
BIO Liatris Spicata, 7 st
  • Uitverkocht

BIO Liatris Spicata, 7 st

De exotisch ogende vaste plant die bekend staat onder vele namen. Kattenstaart, Knopige Slangenwortel, Prachtschaarde, Lampenpoetser om er maar een paar te noemen. Komt oorspronkelijk uit Noord Amerika en is grappig genoeg familie van de Zonnebloem en Madeliefjesfamilie. Het liefst staat ze op een zonnige plek op een matig vruchtbare goed gedraineerde bodem. De wortelstok verdraagt droogte, maar produceert meer bloemen als ze regelmatig water krijgt. En de pluizig ogende purperlila bloemen aan de lange verticale steel openen dan van boven naar beneden. De stevige winterharde Liatris Spicata is een blikvanger in uw tuin en boeket.

Uitverkocht

€ 4,95 Prijs
BIO Dahlia Hartenaas, per stuk
  • Uitverkocht

BIO Dahlia Hartenaas, per stuk

Hartenaas is een halskraag dahlia. Zacht roze bloemblaadjes met rond het gele hart een kraag van kleine blaadjes. Zeer geliefd bij bijen. U heeft een troef in handen met deze roze schoonheid.

Uitverkocht

€ 4,50 Prijs
BIO Dahlia Impression...
  • Uitverkocht

BIO Dahlia Impression Festivo, per stuk

Een open hartje en kleine romige blaadjes die omgeven zijn door felrode gegolfde bloembladeren. Hoewel ze haar oorsprong heeft in Mexico, heeft het geheel wel iets weg van een Spaanse Flamenco jurk. Voeg passie en feest toe aan uw tuin met Dahlia Impression Festivo.

Uitverkocht

€ 4,50 Prijs
BIO Dahlia Impression...
  • Uitverkocht

BIO Dahlia Impression Fantastico, per stuk

En fantastisch is ze. Een open goudgeel hartje dat vrijelijk bevlogen wordt door bijen, hommels en vlinders. Het hartje wordt vrolijk versierd door een klein kraagje met witte puntjes. Dahlia Impression Fantastico is een wat kleinere dahlia met prachtige magenta en paars gekleurde bladeren. Deze elegante dahlia staat mooi recht, zelfs als het regent.

Uitverkocht

€ 4,50 Prijs
BIO Geluksklavertjes, 15 st
  • Uitverkocht

BIO Geluksklavertjes, 15 st

Oxalis deppei ‘Iron Cross’ heeft vrolijke “klavertje vier” blaadjes op een hoogte van circa 10 cm. De roze bloemetjes steken 5 cm boven de blaadjes uit en bloeien van juli tot september. Met grote regelmaat zal je bijen of hommels zien die de bloemen komen bezoeken om stuifmeel en nectar te verzamelen. Oxalis zijn meerjarig maar gevoelig voor strenge vorst. Dek ze bij verwachte vorst goed af met een flink pak bladeren of andere gedroogde plantenresten. Dan is het één maal planten en vele jaren genieten. De blaadjes van onze biologische Oxalis zijn eetbaar. Heerlijk in de salade of op een broodje kaas. En natuurlijk ook zeer decoratief als garnering.

Uitverkocht

€ 5,50 Prijs