Bijenbollen Zomerbloemen

Bijenbollen Zomerbloemen

Bijenbollen Zomerbloemen

Actieve filters

Liatris Spicata 7 st.- BIO
  • Uitverkocht

Liatris Spicata 7 st.- BIO

De exotisch ogende vaste plant die bekend staat onder vele namen. Kattenstaart, Knopige Slangenwortel, Prachtschaarde, Lampenpoetser om er maar een paar te noemen. Komt oorspronkelijk uit Noord Amerika en is grappig genoeg familie van de Zonnebloem en Madeliefjesfamilie. Het liefst staat ze op een zonnige plek op een matig vruchtbare goed gedraineerde bodem. De wortelstok verdraagt droogte, maar produceert meer bloemen als ze regelmatig water krijgt. En de pluizig ogende purperlila bloemen aan de lange verticale steel openen dan van boven naar beneden. De stevige winterharde Liatris Spicata is een blikvanger in uw tuin en boeket.

€ 4,95 Prijs
Dahlia Hartenaas - BIO per...
  • Uitverkocht

Dahlia Hartenaas - BIO per stuk

Hartenaas is een halskraag dahlia. Zacht roze bloemblaadjes met rond het gele hart een kraag van kleine blaadjes. Zeer geliefd bij bijen. U heeft een troef in handen met deze roze schoonheid.

€ 4,90 Prijs
Dahlia Waltzing Mathilda-...
  • Uitverkocht

Dahlia Waltzing Mathilda- BIO per stuk

De trots van de kweker. De perzik en koraalkleurige bloembladeren lijken op een glorieuze zonsondergang. De prachtige bloemen met hun unieke vorm balanceren op donkere stelen. Waltzing Mathilda zal een fantastische blikvanger in uw tuin zijn.

€ 5,25 Prijs
Dahlia Mexican Star - BIO...
  • Uitverkocht

Dahlia Mexican Star - BIO per stuk

Vernoemd naar Mexico, het land waar dahlia's in het wild voorkomen. Een bijzondere eigenschap van Mexican Star is, dat ze licht naar chocolade geurt!
Deze dahlia is een rijkbloeiende schoonheid die lijkt op een cosmos plant. Haar bladeren hebben een verzadigde diep bourgondische rode kleur met een fluwelen uitstraling. In het midden prijkt zeer uitnodigend voor bijen, vlinders en hommels, een goudkleurig hartje.

€ 5,25 Prijs
Dahlia Impression Festivo -...
  • Uitverkocht

Dahlia Impression Festivo - BIO per stuk

Een open hartje en kleine romige blaadjes die omgeven zijn door felrode gegolfde bloembladeren. Hoewel ze haar oorsprong heeft in Mexico, heeft het geheel wel iets weg van een Spaanse Flamenco jurk. Voeg passie en feest toe aan uw tuin met Dahlia Impression Festivo.

€ 4,90 Prijs
Geluksklavertjes 15 st.- BIO
  • Uitverkocht

Geluksklavertjes 15 st.- BIO

Oxalis deppei ‘Iron Cross’ heeft vrolijke “klavertje vier” blaadjes op een hoogte van circa 10 cm. De roze bloemetjes steken 5 cm boven de blaadjes uit en bloeien van juli tot september. Met grote regelmaat zal je bijen of hommels zien die de bloemen komen bezoeken om stuifmeel en nectar te verzamelen. Oxalis zijn meerjarig maar gevoelig voor strenge vorst. Dek ze bij verwachte vorst goed af met een flink pak bladeren of andere gedroogde plantenresten. Dan is het één maal planten en vele jaren genieten.
De blaadjes van onze biologische Oxalis zijn eetbaar.
Heerlijk in de salade of op een broodje kaas. En natuurlijk ook zeer decoratief als garnering.

€ 5,50 Prijs