Filteren op

Categorieën

Categorieën

Hoogte

Hoogte

Bloeitijd

Bloeitijd

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 9,00

Dahlia’s

Dahlia’s

Actieve filters

Dahlia doosje C&B

Onder toeziend oog van een begeleider, worden er twee roze dahlia knollen zorgvuldig ingepakt door bewoners van Croon en Bergh, een zorgboerderij waar wij een nauwe samenwerking mee hebben.
Door de aanschaf van dit doosje, draagt u bij aan hun werkvoorziening en gevoel van voldoening.

€ 8,25 Prijs

Dahlia Impression Festivo - BIO per stuk

Een open hartje en kleine romige blaadjes die omgeven zijn door felrode gegolfde bloembladeren. Hoewel ze haar oorsprong heeft in Mexico, heeft het geheel wel iets weg van een Spaanse Flamenco jurk. Voeg passie en feest toe aan uw tuin met Dahlia Impression Festivo.

€ 4,90 Prijs

Dahlia My Love - BIO per stuk

Een grootbloemige hoge en sterke dahlia. Vanuit het groengele centrum stralen romig witte puntige bloemblaadjes uit naar buiten wat het geheel een sprankelend effect geeft. Rijkbloeiend en goed geschikt om te plukken.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Duet - BIO per stuk

Deze decoratieve dahlia produceert vrolijke diep donker rood met helder witte bloemblaadjes. Een echte blikvanger in de tuin of in een vaas.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Sylvia (Maren) - BIO per stuk

Verwacht een overvloed aan zacht oranje bloemen van dahlia Sylvia. Gecombineerd met mooie stevige stelen, maakt deze dahlia uitstekend om te plukken voor in de vaas. Ze staat ook wel bekend als dahlia Maren, een baltype dahlia en dus iets groter en iets meer afgeplat dan een pompondahlia.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Larry's Love - BIO per stuk

Een rijkbloeiende dahlia, waarbij het vurig rood vanuit het midden ontvlamt en uitloopt in witte toppen. Larry’s Love is een halfhoge dahlia met brede bloemblaadjes en staat op een stabiele stengel. Een bloeiend genot.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Manhattan Island - BIO per stuk

Net als het eiland zelf is dahlia Manhattan Island vol leven en kleur. Deze grootbloemige bloeit rijkelijk en heeft gigantische opvallende bloemen van minimaal 20 cm. De dieprode kleur van de bladeren vervaagt naar een warm geel in het midden.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Menorca - BIO per stuk

Dahlia Menorca heeft compacte decoratieve bloemen. De brede bloembladeren hebben een prachtige felrode kleur met onderliggende paarse tonen. Een blikvanger in uw tuin.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Golden Torch - BIO per stuk

Als u op zoek bent naar een geel zonnetje in uw tuin, dan is dahlia Golden Torch de plant voor u. Met haar helder geel compacte bloemen van circa 10 cm fleurt deze no-nonsense plant de tuin op. De stevige vrolijke dahlia is geliefd bij tuinders over de hele wereld.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Orfeo - BIO per stuk

De paars roze bladeren van dahlia Orfeo lijken te schitteren. De blaadjes van deze fabuleuze dahlia zijn puntig en gedeeltelijk opgerold en het geheel heeft wel iets weg van een chrysant. Ze wordt ook wel Spinnenkop dahlia genoemd.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Akita - BIO per stuk

De exotisch ogende Akita staat op een stevige steel. Grote donkerode bloemen die naar het midden geel blozen zorgen zonder twijfel, voor een spectaculaire show in uw zomertuin.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Hartenaas - BIO per stuk

Hartenaas is een halskraag dahlia. Zacht roze bloemblaadjes met rond het gele hart een kraag van kleine blaadjes. Zeer geliefd bij bijen. U heeft een troef in handen met deze roze schoonheid.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Kiev - BIO per stuk

Een prachtige grote lichtroze bloem van ca. 20 cm doorsnede met een zachtgeel getint centrum. Dahlia Kiev opent romig wit. Daarna ontstaat er een roze flush. Naarmate de bloem rijpt zal de kleur dieper en intenser worden.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Wittem- BIO per stuk

Hoewel de naam het niet direct doet vermoeden, voegt dahlia Wittem een zachte romantische flair toe aan uw zomertuin. Stevige stelen en bloemkoppen met zijdeachtig witte bloembladeren met een licht lila roze glans zorgen voor een schilderachtig effect.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Bilbao - BIO per stuk

Kenmerkend voor een dinerbord dahlia zijn de enorme bloemen. Dahlia Bilbao is zo’n dinerbord dahlia. Met haar grote citroengele bloem met brede bloemblaadjes geeft ze uw tuin een zonnige uitstraling.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Vancouver- BIO per stuk

De in het oog springende dahlia is de favoriet van Johanna Huiberts. Een hoge grootbloemige dahlia met prachtige donker fuchsiakleurige bloemen en een stevige steel.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Avignon - BIO per stuk

Avignon is een prachtige dahlia met grote, goedgevulde bloemen met een doorsnede van 15–20 cm. De bloemen zijn cremewit met diep paarsroze en bordeauxrode strepen. De strepen zijn onregelmatig waardoor geen twee bloemen hetzelfde lijken. Doordat de plant tamelijk groot wordt, is deze dahlia wat minder geschikt om in een pot te planten.

€ 4,90 Prijs

Dahlia Mexican Star - BIO per stuk

Vernoemd naar Mexico, het land waar dahlia's in het wild voorkomen. Een bijzondere eigenschap van Mexican Star is, dat ze licht naar chocolade geurt!
Deze dahlia is een rijkbloeiende schoonheid die lijkt op een cosmos plant. Haar bladeren hebben een verzadigde diep bourgondische rode kleur met een fluwelen uitstraling. In het midden prijkt zeer uitnodigend voor bijen, vlinders en hommels, een goudkleurig hartje.

€ 5,25 Prijs

Dahlia Bright Eyes - BIO per stuk

Een open dahlia met plukjes meeldraden waar bijen, hommels en vlinders dol op zijn. Bright Eyes heeft een goudgeel hartje dat lijkt op een zonnetje dat straalt. De goudgele stralen lopen over in een prachtig paars. Een bijzonder welkome uitbarsting van kleur in uw tuin tijdens de late zomer en vroege herfst.

€ 5,25 Prijs

Dahlia Seattle - BIO per stuk

Een opvallende grootbloeiende dahlia. Sneeuwwitte toppen accentueren de uniek gele kleur van de bloem. Zeker niet standaard. Dahlia Seattle is bij uitstek geschikt voor een vrolijk en zonnig accent in uw tuin.

€ 4,90 Prijs
Dahlia Sandra - BIO per stuk
  • Uitverkocht

Dahlia Sandra - BIO per stuk

Fantastische dahlia met roze bloemen die een nieuwe dimensie zullen toevoegen aan uw tuin. Elke bloem bestaat uit lagen zijdezachte, naar binnen gebogen bloemblaadjes die een perfecte bol vormen. Dahlia Sandra is goed geschikt als snijbloem dus plant meer dan u nodig heeft.

€ 4,90 Prijs