Filteren op

Prijs

Prijs

 • € 4,00 - € 6,00

Tulpen

Tulpen

Tulpen

Actieve filters

Tulipa Ad Rem 10 st.- BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Ad Rem 10 st.- BIO

Deze statige schoonheid zal uw tuin verrijken met haar rode bloemblaadjes en fijn geel randje. Indien op de juiste manier verzorgd, zal deze tulp meerdere jaren terug komen. Ad Rem is een langbloeier met stevige stelen en leent zich uitstekend voor groepsbeplanting. Kan ook gebruikt worden als snijbloem.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Apricona 10 st. - BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Apricona 10 st. - BIO

Apricona is een echte blikvanger. De tulp heeft een korte stevige steel en kan derhalve ook goed in een pot geplant worden. Geplant in een groep zorgen zij in het vroege voorjaar voor een delicate zachtroze golf.

€ 4,99 Prijs
Tulipa Bakeri Lilac Wonder...
 • Uitverkocht

Tulipa Bakeri Lilac Wonder 10 st. - BIO

Lilac Wonder is een van oorsprong inheemse tulpje van Kreta. Ze voelt zich dan ook het beste thuis op een warm plekje in de tuin. Tijdens zonnige uren opent de bloem zich compleet waardoor de blaadjes een ster vormen. Dit botanische tulpje is zeer aantrekkelijk voor bijen en hommels. Indien op de juiste manier verzorgd, vermeerderd ze zich, zodat u lang plezier zult hebben van dit tulpje met haar lila roze blaadjes.

€ 4,99 Prijs
Tulipa Big Love 10 st.- BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Big Love 10 st.- BIO

Tulipa Big Love behoort tot de Darwin Hybride tulpen. Tulpen behorend tot deze categorie hebben immens grote bekervormige kelken op lange stevige stelen. Het zijn betrouwbare bloeiers die geen last hebben van koude winters of wisselvallig lenteweer. Ze houden van grond met een goede afwatering op een plekje in de zon of halfschaduw en behoren tot de meerjarige tulp.
Wordt Big Love uw grote liefde, met haar verleidelijke, bijna glimmend roze bloembladeren en krachtige uitstraling. Plant ze in getale zodat u ook af en toe een mooi boeketje Tulipa Big Love op tafel kunt zetten. Of geniet van haar statige uitstraling in bloembedden of borders.

€ 4,99 Prijs
Tulipa Catharina 10 st. - BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Catharina 10 st. - BIO

Catharina heeft haar naam te danken aan de kweker die deze schoonheid vernoemt heeft naar zijn vrouw. De blaadjes zijn roomwit. Deze opvallende tulp steekt met een gemiddelde lengte van 60-80 cm haar kelk fier in de lucht.

€ 4,99 Prijs
Tulipa Dafeng 10 st.- BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Dafeng 10 st.- BIO

Naast dat er een heus Tulpenfestival in China bestaat met de naam Dafeng Holland Flower Park, is er ook een prachtige tulp met dezelfde naam, Tulipa Dafeng. Deze tot de verbeelding sprekende tulp heeft een verbazingwekkend grote bloem. Met haar gewaagd oranje gekleurde bloembladeren met geel gevlamde uiteinden is het een levendige toevoeging aan uw tuin. Ze prijkt op hoge stevige stelen, dus kan het beste achterin geplant worden voor het mooiste effect. De bloem heeft de klassieke bloemvorm, maar met een rechthoekige kant wat de bloem een pittige uitstraling geeft.

€ 4,99 Prijs
Tulipa Fire Clay 10 st. - BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Fire Clay 10 st. - BIO

Voortkomend als kruising van andere tulpen, staat ze nu op zichzelf. Deze vurig rode tulp valt op in iedere tuin. Behorend tot de Triumph tulpen heeft ook zij een prachtig grote bloemvorm en een stevige hoge steel. Tijdens de groei ligt ze half verscholen tussen brede blauwgroene bladeren. Langzaam zal ze voorbij haar veilige bedding groeien en haar prachtige kelk fier in de lucht steken. Zoals een goede Triumph tulp betaamd is ze bestand tegen weer en wind.

Ode aan Fire Clay door de Veredelaar:

Fire Clay rood met roodste gloed

Die zich beminnelijk aanziet doet

Kleur zich vereenzelvigt als bloed

Fijn warmte geeft in ons gemoed

€ 4,99 Prijs
Tulipa Fire Wings 10 st.- BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Fire Wings 10 st.- BIO

Wat een passie. Vurig rode bloembladeren met levendig gele punten. Gesloten oogt ze als een lelie met haar slanke kopje en puntige bloembladeren. Geopend is ze de ster van de tuin. Plant haar op een zonnige plek in relatief droge grond en ze zal niet teleurstellen. Ze is een makkelijke plant dat weinig verzorging nodig heeft en bovendien goed weersbestendig is. Voeg Tulipa Fire Wings toe aan uw tuin en pluk af en toe wat voor in de vaas om uw huis te verrijken met haar gedurfde kleuren.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Pink Impression -...
 • Uitverkocht

Tulipa Pink Impression - BIO 10 st

Deze extra hoge en grote tulp maakt indruk. De zachtroze bloemblaadjes zijn eiervormig en hebben een fluweelzachte uitstraling. De bladeren vertonen een fleugje brons dat na een tijdje langzaam verdwijnt. Deze sterke tulp vermeerdert zich onder de juiste omstandigheden. In het boek “Eetbare Tulp” van Johanna Huiberts vindt u verrassende recepten waar u de bol van deze bloem ook voor kunt gebruiken. Subliem is het woord dat bij deze indrukwekkende plant past.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Orange van Eijk 10...
 • Uitverkocht

Tulipa Orange van Eijk 10 st. - BIO

Tulipa Orange van Eijk is een Darwin Hybride tulp. Tulpen behorend tot deze categorie hebben grote bekervormige kelken op stevige stelen. De steel van Orange van Eijk wordt geflankeerd door zwaardvormige groene bladeren. Ze houd van grond met een goede afwatering op een plekje in de zon of halfschaduw. De zon zal de intense zalmoranje kleur van de bloembladeren van deze tulp nog beter naar voren brengen. Halfschaduw zorgt voor een langere bloeiperiode. Een makkelijke plant om te kweken en een kleurrijke elegante toevoeging aan uw tuin.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Purple Flag 10 st.- BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Purple Flag 10 st.- BIO

Kenmerk van een triumph tulp is een grote bloem en een lange stevige steel. Dit lid van de triumph tulpen heeft deze kenmerken. De tulp heeft grote koninklijk paarse bloembladeren. Is stevig en robuust en trotseert, als een vlag op een schip, met gemak slechter weer. Voegt kracht toe aan uw tuin.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Queen of Night 10...
 • Uitverkocht

Tulipa Queen of Night 10 st.- BIO

Koningin van de Nacht. De bijna zwarte tulp doet haar naam eer aan. Is een van de meest tot de verbeelding sprekende tulpen met haar diepdonker paarse bloembladeren. Is prachtig te combineren met rode en roze tulpen. Deze populaire blikvanger is een van de laatst bloeiende tulpen. Ze staat op een stevige steel en is daardoor goed bestand tegen wind en regen. Met de juiste verzorging, kunt u meerdere jaren plezier hebben van deze schoonheid.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Red Impression 10...
 • Uitverkocht

Tulipa Red Impression 10 st. BIO

Kenmerkend voor de Impression serie, heeft ook deze Red Impression een fluweelzachte uitstraling. De hoge klassieke tulp heeft grote rode bloembladeren met zachte kleurschakeringen. In de kelk bevind zich een goudgele halo rond een bijna zwarte kern.
Mocht u geen plek in de tuin meer hebben voor deze indrukwekkende tulp, kunt u met de bollen ook altijd nog vrienden en familie verassen met unieke gerechten uit het kookboek van Johanna Huiberts, Eet Smakelijk Tulp.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Salmon Impression 10...
 • Uitverkocht

Tulipa Salmon Impression 10 st.- BIO

De grote bokaalvormige bloem is in het begin zacht abrikoos gekleurd. Naarmate ze rijpt veranderen haar bladeren in een warme mix van zalm, abrikoos en roze kleuren. Een uitstekende tulp om met andere kleuren te combineren. Ze houdt van medium vochtige, goed doorlaatbare grond. Deze reuze Darwin Hybride tulp met haar welgevormde bloemen is een betrouwbare hoge bloeier die indruk maakt in de tuin.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Sapporo - BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Sapporo - BIO

Deze elegante slanke tulp is een van de laatste bloeiers. Ze komt op met botergele bloemblaadjes om daarna te verkleuren naar een prachtig roomwitte kleur. Ze heeft typerende lancetvormige bloemblaadjes. Met de juiste vezorging vermeerderd deze Sapporo makkelijk.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Van Eijk 10 st.- BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Van Eijk 10 st.- BIO

Een heuse Van Eijk. Niet aan de muur, maar in de tuin. Tulipa Van Eijk is een compacte Darwin Hybride tulp met een stevige steel die goed standhoudt tegen slechte weersomstandigheden. Ze staat bekend om haar lang houdbare bloemen en heeft een lang vaasleven. De tulp heeft een klassieke kelkvormige bloem met prachtig rood roze bloembladeren met een lichtere roze waas wat haar een elegante uitstraling geeft. Als u haar plant in een rijke goed doorlatende grond in de zon of halfschaduw, is de kans groot dat deze tulp meedere jaren zal bloeien.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
Tulipa Turkestanica 10 st. BIO
 • Uitverkocht

Tulipa Turkestanica 10 st. BIO

Afkomstig uit Centraal Azie, zou deze heerlijk geurende botanische mini tulp in geen enkele tuin mogen ontbreken. Als de bijen aantrekkende bloemen open zijn, lijken ze op sterretjes die tussen de grijs groene bladeren dansen. De blaadjes zijn voornamelijk wit, maar meestal vertonen ze een subtiele rose of groen gelige waas. Ze gedijen goed in rotstuinen, maar ook zeker op andere plekken in de tuin. Ze kunnen een aantal jaar in de grond blijven.

€ 4,99 Prijs
Tulipa White Valley/Exotic...
 • Uitverkocht

Tulipa White Valley/Exotic Emperor 10 st.- BIO

Tulipa White Valley straalt klasse uit. Geplant in een groep bij elkaar, stelen ze de show, en gecombineerd met gekleurde tulpen, verrijken ze het geheel. De tulp heeft grote semi-dubbele witte bloemen met een elegante roomkleurige groene zweem en kleine groene bloembladeren aan de buitenkant die lijken op kelkblaadjes. De knopfase ziet er exotisch uit. Als ze volgroeid is lijkt ze op een pioentulp, maar ze is een Fosteriana tulp. Tulipa Exotic Emperor, zoals ze beter bekend is, is een uitstekende snijbloem voor lenteboeketten. Deze langbloeier houdt van goed afwaterende grond en een plekje in de zon of halfschaduw en zal het jaar erop ook weer tot bloei komen. Geschikt voor potten en borders.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs