Filteren op

Hoogte

Hoogte

Bloeiperiode

Bloeiperiode

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 5,00

Tulpen

Tulpen

Actieve filters

BIO Tulipa Ad Rem, 10 st
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Ad Rem, 10 st

Deze statige schoonheid zal uw tuin verrijken met haar rode bloemblaadjes en fijn geel randje. Indien op de juiste manier verzorgd, zal deze tulp meerdere jaren terug komen. Ad Rem is een langbloeier met stevige stelen en leent zich uitstekend voor groepsbeplanting. Kan ook gebruikt worden als snijbloem.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Apricona, 10 st
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Apricona, 10 st

Apricona is een echte blikvanger met haar diverse kleurnuances roze en abrikoos. De tulp heeft een korte stevige steel en kan derhalve ook goed in een pot geplant worden. Geplant in een groep zorgen zij in het vroege voorjaar voor een delicate zachtroze golf.

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Zwanenburg, 10 st
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Zwanenburg, 10 st

Deze Praestans komt van oorsprong uit Tatjikistan en is geïntroduceerd door Russische ontdekkingsreizigers in de 19e eeuw. De in het oog springende Zwanenburg is een vroegbloeiende meerbloemige tulp. Aan iedere stengel bloeien meerdere scharlakenrode bloemen. De tulp is compact, maar sterk en uitbundig en vermeerderd onder de juiste omstandigheden. Dit betoverende tulpje met haar frisgroen blad voelt zich thuis in borders, potten en rotstuinen.

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Big Love, 10 st

Tulipa Big Love behoort tot de Darwin Hybride tulpen. Tulpen behorend tot deze categorie hebben immens grote bekervormige kelken op lange stevige stelen. Het zijn betrouwbare bloeiers die geen last hebben van koude winters of wisselvallig lenteweer. Ze houden van grond met een goede afwatering op een plekje in de zon of halfschaduw en behoren tot de meerjarige tulp.
Wordt Big Love uw grote liefde, met haar verleidelijke, bijna glimmend roze bloembladeren en krachtige uitstraling. Plant ze in getale zodat u ook af en toe een mooi boeketje Tulipa Big Love op tafel kunt zetten. Of geniet van haar statige uitstraling in bloembedden of borders.

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Catharina, 10 st
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Catharina, 10 st

Catharina heeft haar naam te danken aan de kweker die deze schoonheid vernoemt heeft naar zijn vrouw. De blaadjes zijn roomwit. Deze opvallende tulp steekt met een gemiddelde lengte van 60-80 cm haar kelk fier in de lucht.

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Dafeng, 10 st
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Dafeng, 10 st

Naast dat er een heus Tulpenfestival in China bestaat met de naam Dafeng Holland Flower Park, is er ook een prachtige tulp met dezelfde naam, Tulipa Dafeng. Deze tot de verbeelding sprekende tulp heeft een verbazingwekkend grote bloem. Met haar gewaagd oranje gekleurde bloembladeren met geel gevlamde uiteinden is het een levendige toevoeging aan uw tuin. Ze prijkt op hoge stevige stelen, dus kan het beste achterin geplant worden voor het mooiste effect. De bloem heeft de klassieke bloemvorm, maar met een rechthoekige kant wat de bloem een pittige uitstraling geeft.

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Fire Clay, 10 st

Deze vurig rode tulp valt op in iedere tuin. Behorend tot de Triumph tulpen heeft ook zij een prachtig grote bloemvorm en een stevige hoge steel. Tijdens de groei ligt ze half verscholen tussen brede blauwgroene bladeren. Langzaam zal ze voorbij haar veilige bedding groeien en haar prachtige kelk fier in de lucht steken. Zoals een goede Triumph tulp betaamd is ze bestand tegen weer en wind.

Ode aan Fire Clay door de Veredelaar:

Fire Clay rood met roodste gloed

Die zich beminnelijk aanziet doet

Kleur zich vereenzelvigt als bloed

Fijn warmte geeft in ons gemoed

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Fire Wings, 10 st

Wat een passie. Vurig rode bloembladeren met levendig gele punten. Gesloten oogt ze als een lelie met haar slanke kopje en puntige bloembladeren. Geopend is ze de ster van de tuin. Plant haar op een zonnige plek in relatief droge grond en ze zal niet teleurstellen. Ze is een makkelijke plant dat weinig verzorging nodig heeft en bovendien goed weersbestendig is. Voeg Tulipa Fire Wings toe aan uw tuin en pluk af en toe wat voor in de vaas om uw huis te verrijken met haar gedurfde kleuren.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Tarda, 10 st

Hoewel Tarda een plaats in Polen is, komt deze meerbloemige oorspronkelijk uit “De Hemelse Bergen” van Kazachstan, en een regio in China. Dit vroegbloeiende botanische tulpje met haar vrolijke helder gele blaadjes en witte randje , of zijn het witte blaadjes met groot geel hart, ziet er nog steeds uit zoals moeder natuur haar geïntroduceerd heeft. De geclusterde bloemen zorgen er voor dat een stukje tuin snel bedekt is en bijen de weg naar uw tuin zullen vinden. Vermeerderd makkelijk. Na de bloei, produceert ze aantrekkelijke zaadpotten. Mooi te combineren met Muscari Armeniacum (Blauw druifje) of Scilla Siberica. De bollen van Tulipa Tarda zijn eetbaar. Voor unieke recepten zie het kookboek Eet Smakelijke Tulp van Johanna Huiberts.

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Pink Impression, 10 st

Deze extra hoge en grote tulp maakt indruk. De zachtroze bloemblaadjes gaan vanuit het midden over in een lichter roze. Ze zijn eiervormig en hebben een fluweelzachte uitstraling.  De bladeren vertonen een fleugje brons dat na een tijdje langzaam verdwijnt. Deze sterke tulp vermeerdert zich onder de juiste omstandigheden. In het boek “Eetbare Tulp” van Johanna Huiberts vindt u verrassende recepten waar u de bol van deze bloem ook voor kunt gebruiken. Subliem is het woord dat bij deze indrukwekkende plant past.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Turkestanica, 10 st

Afkomstig uit Centraal Azie, zou deze heerlijk geurende botanische mini tulp in geen enkele tuin mogen ontbreken. Als de bijen aantrekkende bloemen open zijn, lijken ze op sterretjes die tussen de grijs groene bladeren dansen. De blaadjes zijn voornamelijk wit, met hier en daar een zweem subtiel groen geel. Ze gedijen goed in rotstuinen, maar ook zeker op andere plekken in de tuin. 

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Queen of Night,...
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Queen of Night, 10 st

Koningin van de Nacht. De bijna zwarte tulp doet haar naam eer aan. Is een van de meest tot de verbeelding sprekende tulpen met haar diepdonker paarse bloembladeren. Is prachtig te combineren met rode en roze tulpen. Deze populaire blikvanger is een van de laatst bloeiende tulpen. Ze staat op een stevige steel en is daardoor goed bestand tegen wind en regen. Met de juiste verzorging, kunt u meerdere jaren plezier hebben van deze schoonheid.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Red Impression, 10 st

Kenmerkend voor de Impression serie, heeft ook deze Red Impression een fluweelzachte uitstraling. De hoge klassieke tulp heeft grote rode bloembladeren met zachte kleurschakeringen. In de kelk bevind zich een goudgele halo rond een bijna zwarte kern.
Mocht u geen plek in de tuin meer hebben voor deze indrukwekkende tulp, kunt u met de bollen ook altijd nog vrienden en familie verassen met unieke gerechten uit het kookboek van Johanna Huiberts, Eet Smakelijk Tulp.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Salmon...
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Salmon Impression, 10 st

De grote bokaalvormige bloem is in het begin zacht abrikoos gekleurd. Naarmate ze rijpt veranderen haar bladeren in een warme mix van tinten zalm, abrikoos en roze. Een uitstekende tulp om met andere kleuren te combineren. Ze houdt van medium vochtige, goed doorlaatbare grond. Deze reuze Darwin Hybride tulp met haar welgevormde bloemen is een betrouwbare hoge bloeier die indruk maakt in de tuin.

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Exotic Emperor...
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Exotic Emperor (White Valley), 10 st

Tulipa White Valley straalt klasse uit. Geplant in een groep bij elkaar, stelen ze de show, en gecombineerd met gekleurde tulpen, verrijken ze het geheel. De tulp heeft grote semi-dubbele witte bloemen met een elegante roomkleurige groene zweem en kleine groene bloembladeren aan de buitenkant die lijken op kelkblaadjes. De knopfase ziet er exotisch uit. Als ze volgroeid is lijkt ze op een pioentulp, maar ze is een Fosteriana tulp. Tulipa Exotic Emperor, zoals ze beter bekend is, is een uitstekende snijbloem voor lenteboeketten. Deze langbloeier houdt van goed afwaterende grond en een plekje in de zon of halfschaduw en zal het jaar erop ook weer tot bloei komen. Geschikt voor potten en borders.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Masterpeace, 10 st

Kenmerkend voor de Crispa tulpen of gefranjerde tulpen is, hoe kan het ook anders, subtiel gerafelde bloembladeren. Alsof er met een schaar kleine hoekjes zijn uitgeknipt. Tulipa Masterpeace is zo’n tulp. Met haar prachtig rood gekleurde bloembladeren met zachtroze zweem op een steel van zo’n 40 cm brengt ze “peace” in de tuin. 

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs
BIO Tulipa Gudoshnik...
  • Uitverkocht

BIO Tulipa Gudoshnik Double, 10 st

Gewone tulpen hebben meestal zes bloembladen. Dubbele tulpen daarentegen produceren rij na rij bloembladen wat resulteert in grote dikke bloemen die veel lijken op pioenrozen. Tulipa Gudoshnik Double is een dubbele tulp met grote zijdeachtige komvormige bloemen met een scala aan kleuren geel, rood en oranje. Geef haar een plekje in vruchtbare, medium doorlaatbare grond in de zon, zodat als de bloem nat is geregend de vele bloemblaadjes snel weer opdrogen. Met deze tulp voegt u charme en romantiek toe aan uw tuin.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Blushing Lady, 10 st

In gesloten toestand hebben deze tulpen een verstillend effect. In de zon, met hun bloemblaadjes ontvouwd, zien ze eruit als een vlucht exotische vogels. Grote maar zeer elegante tulp met roomgele lelievormige bloembladeren met een zachtroze blos aan de buitenkant. Delicaat ogend, maar met haar lange stevige stelen bestand tegen wind en regen.
Voor een mooi effect, plant er meerdere bij elkaar op een zonnige plek in goed gedraineerde grond. Tulipa Blushing Lady is ook uitstekend geschikt als snijbloem.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs

BIO Tulipa Freedom Flame, 10 st

Een tulp met een missie. Ze heeft haar officiële naam gekregen tijdens een doopritueel, waarbij de tulp is gedoopt door een Britse Tweede Wereldoorlog veteraan. Haar doel is bewustwording te creëren rondom het thema “Leven in Vrijheid”. Daarnaast is het gewoon een prachtige tulp met een zonnige vrolijke uitstraling. Deze Triumph tulp met haar kanariegele bloembladeren met ingetogen rood gevlamde strepen komt het best tot haar recht in een groep bij elkaar. Dan heeft u er ook meteen genoeg om af en toe een bosje voor in de vaas te plukken.

skal_logo.jpg

€ 4,99 Prijs