Filteren op

Categorieën

Categorieën

Beschikbaar

Beschikbaar

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 24,00

Boeken en Eetbare Tulpenbollen

Boeken en Eetbare Tulpenbollen

Boeken en Eetbare Tulpenbollen

Actieve filters

De kracht van rust

De kracht van rust

Mede door een ervaring van jaren geleden veranderd het beeld en de levenswijze zoals ik altijd tot die tijd had gewerkt en geleefd. Geen macht of strijd meer maar een leven met levensvreugde. Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde, een betere plek creëren voor mineraal, plant, dier en mens. Ruimtes maken die zo sterk in harmonie zijn dat je disharmonie terugdringt of uitsluit door de juiste vorm en materialen of planten op de juiste plaats te gebruiken en alles te doen met de juiste intentie. Als mensen zijn we scheppende wezens dus door gedachte komt er een creatie en door creatie krijgt het vorm. Door bewust een vorm tekenen krijgt het een betekenis en daardoor is het ook krachtig. 

Voor voledige tekst, zie omschrijving.

€ 19,50 Prijs

De helende kracht van de natuur

De helende kracht van de natuur

Dit boek gaat over natuur én de mens. Iedereen heeft een ander beeld van de natuur. De natuur is alles wat op aarde deelneemt aan het leven .Natuur is het leven zelf! En daarom: wij zijn ook natuur! Dat is het uitgangspunt voor dit boek. Mensen die in een groene buurt wonen en veel buiten zijn, voelen zich gezonder en komen minder bij de huisarts dan mensen met weinig groen in hun leefomgeving. Uit onderzoek blijkt dat het gezonde effect niet alleen maar te maken heeft met het inademen van frisse lucht of de prettige natuurlijke omgeving. Het gaat dieper: natuurervaring heeft een positieve invloed op de manier waarop onze hersenen informatie verwerken. 

Voor volledige tekst, zie omschrijving

€ 23,50 Prijs

Kookboek Eet Smakelijke Tulp

We eten vanavond Tulp! TULP? Zeker! Met een recept uit het kookboek ‘Eet Smakelijke Tulp’ van Johanna Huiberts-van den Berg is dit een heerlijke culinaire verrassing! Voor volledige tekst, zie omschrijving.

€ 17,50 Prijs

Zintuigen Ontdekkingsreis

Zintuigen Ontdekkingsreis

Onze zintuigen zorgen ervoor dat we in verbinding staan met onze omgeving. Deze omgeving heeft invloed op ons, maar we kunnen ook onze omgeving zo beïnvloeden dat ze een positiever effect op ons heeft en de sfeer verbetert. Bewustwording van wat we ervaren, van onze gedachten en vooroordelen, geeft ons meer overzicht in het leven. Leren voelen zonder er meteen woorden aan te willen geven, maakt ons leven eenvoudiger. Anders naar dingen kijken, ook eens vanaf een andere kant, leert ons genieten. Je kan het fysieke lichaam en energielichaam zien als een antenne die informatie oppikt vanuit de omgeving. 

Voor volledige tekst, zie omschrijving

€ 17,50 Prijs