We eten vanavond Tulp!
TULP?!
Zeker! Met een recept uit het kookboek ‘Eet Smakelijke Tulp’ van Johanna Huiberts-van den Berg is dat een heerlijke culinaire verrassing!
Inhoud
Eigentijds vormgegeven paperback, full colour gedrukt.
- 72 pagina’s op een formaat van 21 x 21 cm
- 36 tulpenrecepten – zoals een broodje tulp, hoofdgerechten, tussendoortjes, desserts, bollensoep, zoete bollen, bollensaus en cannelloni!
- Informatie over de eetbare tulpenbol, de biologische teelt, de voedingswaarde, de tulp als delicatesse in de Romeinse tijd en de tulpenbol in oorlog.
- Het hele boek is rijk geïllustreerd met smakelijke receptenfoto’s en tulpenfoto’s.
Het boek van Poiesz Uitgevers is tot stand gekomen in samenwerking met Huiberts Biologische Bloembollen en Natuur en Milieu Federatie Noord-Holland.
Let op, sommige bio bollen die gedompeld zijn in etherische olie, voor de houdbaarheid.
Dat komt de smaak niet ten goede.
De bio bollen van Eet Smakelijke tulp zijn niet behandeld met etherische olie.
Specifieke referenties
6 andere producten in dezelfde categorie
Kookboek Eet Smakelijke Tulp
Kookboek Eet Smakelijke We eten vanavond Tulp!
TULP?!
Zeker! Met een recept uit het kookboek ‘Eet Smakelijke Tulp’ van Johanna Huiberts-van den Berg is dat een heerlijke culinaire verrassing!
Lees hieronder verder voor een uitgebreide omschrijving. Tulp
15 Biologische eetbare botanische tulpenbollen
Te bestellen vanaf half juni. Levering vanaf half september.